• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Znaczenie wsparcia psychologicznego dla kobiet zmagających się z chorobami reprodukcyjnymi.

Dopełniając zakupów w wielkim supermarkecie, co niemalże jest koniecznym punktem zakupów realizowanym co jakiś czas, zauważamy różne artykuły spożywcze zachwalane w reklamach jako super zdrowe, zawierające w sobie czy to szereg witamin, czy mikroelementów. Mamy do wyboru nadzwyczaj kolosalny asortyment pieczywa, od tego białego, pszennego, jak bułeczki czy bagietki, do ciemnego, jak chleb graham czy razowy – więcej na stronie ANCHOR. Wszelcy dietetycy zachęcają do jak najczęstszego jedzenia pieczywa razowego, jako tego, które ma właściwości znakomite dla zdrowia, mnóstwo mikroelementów, otrębów, które mają zbawienny wpływ na skonstruowany przez nas układ trawienny. Jednak musimy uważać, decydując się na zakup chleba ciemnego, czy jest to pieczywo rzeczywiście razowe, czy jedynie ciemne, a nie razowe. Twórcy pieczywa niejednokrotnie wykorzystują takie triki, że dodają do pieczywa pospolitego, pszennego bądź żytniego karmel, odrobinę ziarna słonecznika i wyprzedają taki chleb jako zdrowe pieczywo razowe, tymczasem jest to wyrób tylko razowopodobny oraz nie wnosi do naszego organizmu jakichkolwiek wartości.

1. O nas

2. Przeczytaj to

3. Otwórz link

4. Sprawdź teraz

5. Sposoby na

Categories: Zdrowie

Comments are closed.